Форум адвокації прав людини (Львів)

Початок: 31.05.2017 о 09:15
Закінчення: 31.05.2017 о 17:30
Адреса: вул. Хуторівка, 35а, Львів, Україна
Місце: Конференц-зал УКУ

Завершено

HRAF
Форум адвокації прав людини (Львів)

Міжнародний форум, присвячений сучасним викликам адвокації прав людини та правозахисного руху, 31 травня збере у Львові близько 20 провідних українських та міжнародних експертів у цій сфері. До участі у Форумі адвокації прав людини запрошують юристів та правозахисників, викладачів та дослідників прав людини, громадських активістів, суддів, представників правоохоронних органів та усіх зацікавлених в адвокації та захисті прав людини.

Чотири тематичні панельні дискусії форуму присвячені адвокації прав людини в національному та міжнародному вимірах, проблемам правозахисного руху, успішним практикам у сфері захисту прав людини та співпраці між основними стейкхолдерами цієї сфери:

«На Форумі ми обговоримо не теоретичні аспекти, а саме реальні виклики, які стоять перед адвокаційним та правозахисним рухом в Україні, адже кількість ризиків, з яким стикаються активісти в сфері захисту прав людини, зростає постійно. Крім того, цією конференцією ми започатковуємо серію візійних проектів, які організовуватиме Школа права УКУ для широкого кола правової аудиторії», – розповів Іван Городиський, представник Школи права УКУ, співорганізатор конференції.

Серед спікерів форуму – Марі Жорж, незалежний міжнародний експерт із захисту прав та свобод щодо обробки персональних даних, Ів Ладор, міжнародний експерт із захисту довкілля, Дмитро Третьяков, non-judicial reporter, керівник відділу Секретаріату Європейського суду з прав людини, Олександр Лємєнов, керівник антикорупційної групи Реанімаційного пакету реформ, та інші фахівці у сфері адвокації прав людини. Також запланована участь Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської.

Форум адвокації прав людини організовує  Школа права Українського Католицького Університету за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні та Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Партнери Форуму: Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля», ГО «Львівський центр міжнародного права та прав людини», АО «Матвіїв і партнери» та Відділення Асоціації правників України у Львівській області.

Захід відбудеться 31 травня з 09:15 до 17:30 год. у конференц-залі Українського Католицького Університету (м. Львів, вул. Хуторівка, 35а).

Охочим взяти участь у Форумі потрібно зареєструватися за посиланням до 24 травня. Кількість місць обмежена. Для учасників з інших міст організатори частково відшкодують транспортні витрати.

Контакти організаторів: (068) 599-18-15, rlc@ucu.edu.ua.

  • Marfa Skoryk

    уже неактуально. організатори присилають відмови учасникам, що реєструються, ще до закінчення дед лайну )))))